Инструкции и упътвания

 Здравейте, уважаеми гости!

 

        Идеята за нашия сайт възникна преди няколко години, когато някои от нас работеха в големи търговски вериги. Още тогава съществуваше проблемът с намирането на инструкции на български език за някои модели вносна битова техника. Така се появи идеята да помогнем на вас, потребителите на домакински уреди. От тогава до сега главната ни цел е да сме във ваша услуга.  

        Нашият основен стремеж е да направим максимално достъпни всички инструкции, с които разполагаме.  

        През тези години сме помогнали на много хора със знанията, уменията и връзките, които имаме. Надяваме се в скоро време  да имате пълен достъп до огромния ни архив.  За реализиране на тази не лека задача, от голямо значение ще бъде и подкрепата на самите вносители на техника. Вече имаме уверенията на някои от тях за предоставяне на иструкции и поемане на част  от разходите за превеждането им. За нас това е добър знак.

        Драги гости, за сега сме въвели  само малка част от инструкциите, с които разполагаме. Ако инструкцията, която ви е необходима не е сред показаните, това не означава, че не е налична. За да я получите моля, изпратете запитване. Това е най-сигурния начин да получите точна и пълна информация за уреда, който ви интересува.

 

PS.Преди няколко дни сайтът ни беше хакнат и съдържанието изтрито. За щастие нищо не е изгубено безвъзвратно работим по възстановяването на информацията но ще ни трябва малко време. За точна информация изпратете запитване за въпроса който Ви интересува или за инструкция.

PPS. На 16 май сайтът ни отново беше хакнат, но  този път бяхме подготвени и благодарение на помоща на хостинг компанията ни HOST.BG възстановихме бързо пораженията, не разбираме защо някой си дава толкова труд да спре безплатен сайт. За негово съжаление ние сме отново на линия.